×

Waarschuwing

DateTime::__construct(): Failed to parse time string (Geb_Dtm) at position 0 (G): The timezone could not be found in the database

Page 1 of 11

WVZ inschrijfformulier
 1. U kunt inschrijven bij WVZ door middel van van onderstaand formulier. Door het invullen van dit formulier bent u niet automatisch lid van WVZ. Uw aanvraag wordt door de betreffende afdeling beoordeeld: u wordt geïnformeerd over de mogelijkheden. Als u op een wachtlijst geplaatst wordt, kunt u op het moment dat er een plaats vrij komt alsnog beslissen over uw lidmaatschap.
 2. U voltooit het verzoek tot inschrijving door €10,00 inschrijfgeld over te maken op rekeningnummer NL34INGB0002819489 t.n.v. Zwemvereniging WVZ te Zoetermeer.
 3. Mocht er iets misgaan met inschrijven, of u wilt informatie over uw inschrijving, neem dan contact op per mail met ledenadministratie@wvz.nl of wachtlijst@wvz.nl. Check altijd uw spam (zeker in geval van Hotmail, Gmail en Live accounts! Voeg onze e-mailadressen toe als vertrouwd.
 4. Let op: vul de gegevens in van de zwemmer die u in gaat schrijven, en dus niet van de ouders/verzorgers.
 1. Persoonlijke gegevens
 2. Vul hier de persoonlijke gegevens in van de persoon die u in wilt schrijven.
 3. Roepnaam(*)
  Ongeldige invoer
 4. Voorletters(*)
  Ongeldige invoer
 5. Achternaam(*)
  Ongeldige invoer
 6. Geslacht(*)
  Ongeldige invoer
 7. Geboortedatum(*)

  Ongeldige invoer
 1. Adresgegevens
 2. Adres(*)
  Ongeldige invoer
 3. Postcode(*)
  Ongeldige invoer
 4. Woonplaats(*)
  Ongeldige invoer
 1. Bereikbaarheid
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. Telefoon mobiel
  Ongeldige invoer
 4. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 1. Bankgegevens
 2. Vult u hier het rekeningnummer en de tenaamstelling in van de rekening die we kunnen gebruiken voor de maandelijkse incasso van de contributie.
 3. LET OP: u dient uw rekeningnummer in te vullen als IBAN nummer. Dit nummer kunt u vinden op uw rekeningafschrift. Meer informatie hierover vindt u op www.overopiban.nl
 4. IBAN nummer(*)
  Ongeldige invoer: vul een geldig IBAN nummer in. Een IBAN nummer van een Nederlandse bank ziet er als volgt uit: NLxxINGB0001234567
 5. Ten name van(*)
  Ongeldige invoer
 1. Medische bijzonderheden
 2. Zijn er medische bijzonderheden waarmee wij rekening dienen te houden? U kunt hiervoor ook contact opnemen met de ledenadministratie. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.
 3. Medische bijzonderheden
  Ongeldige invoer
 4. Omschrijving
  Ongeldige invoer
 1. Zwempakket
 2. Selecteer hier voor welk zwempakket u wilt inschrijven. Vul 'kaderlid' in als u lid wilt worden van WVZ om werkzaamheden binnen de club te doen, zoals bestuurslid, commissielid, official of trainer.
 3. U schrijft in voor:(*)
  Ongeldige invoer
 4. Voor leszwemmen: geef uw voorkeur voor zwembad en dag
 5. Zwembad de Veur
  Ongeldige invoer
 6. Zwembad de Driesprong
  Ongeldige invoer
 7. Vraagt u specifieke zwemvaardigheden aan? Vult u deze onderstaand in.
 8. Specifieke zwemvaardigheid
  Ongeldige invoer
 1. We willen graag weten hoe u bij WVZ terecht bent gekomen
 2. Hoe bent u bij WVZ terecht gekomen?


  Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 1. Eventuele opmerkingen of aanvullingen
 2. Dit veld kunt u gebruiken voor eventuele extra opmerkingen. U kunt maximaal 500 tekens gebruiken.
 3. Eventuele opmerkingen
  Ongeldige invoer
 4. Kunt u aangeven welk beroep of welke expertise u (als ouders) heeft?
  Ongeldige invoer
 1. Algemene voorwaarden
 2. Met het versturen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.
 3. Contributie
 4. De contributie wordt maandelijks betaald door middel van een automatische afschrijving van uw bank- of gironummer. Als u het niet eens bent met de afschrijving heeft u 30 dagen de tijd om uw bank- of girokantoor de opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Bij een betalingsachterstand van meer dan 3 maanden kunt u uitgesloten worden van de betreffende activiteiten.
 5. Verzoek tot inschrijving voltooien
 6. U voltooit het verzoek tot inschrijving door €10,00 inschrijfgeld over te maken op rekeningnummer NL34INGB0002819489 t.n.v. Zwemvereniging WVZ te Zoetermeer. U ontvangt altijd een bevestiging. Buiten de vakantieperiodes krijgt altijd binnen 2 weken een bevestiging van uw inschrijving of opzegging. Mocht dit niet gebeuren, wilt u dan contact opnemen met de ledenadministratie? Mocht dit om welke dan reden niet lukken, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester via het volgende mailadres: penningmeester@wvz.nl.
 7. Opzeggen
 8. Het kan voorkomen dat u om welke reden dan ook uw lidmaatschap van WVZ op wilt zeggen. Dit kan alleen schriftelijk per mail bij de ledenadministratie: ledenadministratie@wvz.nl. De opzegtermijn is voor alle activiteiten 1 volle kalendermaand.
 9. Foto en film beleid
 10. Bij de activiteiten van WVZ kunnen foto's en flims worden gemaakt. Dit ondersteunen wij omdat wij het belangrijk vinden dat plezier in het zwemmen ook vastgelegd moet kunnen worden. Het is mogelijk dat deze foto's en films op de site van WVZ geplaatst worden, of op de Flickr foto pagina van WVZ. Het is verboden te fotograferen of te filmen in de kleedkamers.
 11. (*)
  Ongeldige invoer
 1. Aanmelding versturen
 2. Vul de onderstaande beveiligingscode exact in,en klik daarna op versturen. Mocht u een foutmelding krijgen, klik dan op ververs en probeer nogmaals de code in te vullen die dan verschijnt.
 3. Code(*)
  Code VerversOngeldige invoer

NRZlogo Logo KNZBLogo TCSwimSmile logo

 

Logo_Benfried.png