Uitnodiging WVZ jubileum zaterdag 19 augustus!

Beste WVZ’ers,

WVZ bestaat dit najaar 50 jaar en dit vieren wij op zaterdag 19 augustus!

Deze bijzondere mijlpaal laten wij natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Daarom nodigen wij jullie uit om gezamenlijk een feestje te vieren. Onze jubileumdag zal in het teken staan van (top) sport, spelletjes, gezelligheid en feest. De jubileumcommissie heeft een aantrekkelijk programma georganiseerd met daarin voor elk wat wils. Hoe ziet het programma er uit?

Programma  
10.30 - 11.00 uur Registratie genodigden in de hal van De Veur
11.00 - 11.15 uur Officiële opening door de burgemeester van Zoetermeer, de heer Charlie Aptroot
11.15 - 11.45 uur Presentatie topsport door Arno Havenga (bondscoach waterpolo dames). Arno Havenga geeft een presentatie die voor álle wedstrijdsporters interessant en boeiend zal zijn!
12.00 - 13.00 uur Demo door alle WVZ-disciplines: schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen
13.00 - 14.00 uur Clinic waterpolo door Arno Havenga
14.00 - 15.00 uur Clinic synchroonzwemmen door Noortje en Bregje de Brouwer
15.00 - 16.00 uur Clinic wedstrijdzwemmen door Inge en Lia Dekker
16.00 - 17.00 uur Clinic Wedstrijdzwemmen door Inge en Lia Dekker
17.00 - 18.00 uur Clinic en demonstratie voor elementair / schoonspringen
18.00 - 20.00 uur BBQ

wvz jubileum 1Lunch
De inwendige mens wordt goed verzorgd deze dag. Tussen 13.00-15.00 uur zal een lunch aan de leden worden verstrekt (broodje(s) met een stuk fruit) en de gehel e dag wordt er koffie, thee en limonade geschonken. Daarnaast staat er van 13.00-16.00 uur een poffertjeskraam (gratis voor leden).

Clinics
Voor elke clinic geldt dat er gedurende 1 uur een clinic gegeven wordt door bekende topsporters. Hoe leuk is dat?! Bij elke clinic kunnen maximaal 40 deelnemers aanwezig zijn. Dus wil je hierbij aanwezig zijn, geef je dan zo snel mogelijk op per e-mail, want hier geldt: Vol = Vol.

Aanmelden clinics
Clinic waterpolo                : jubileumwp@wvz.nl
Clinic synchroonzwemmen  : jubileumsz@wvz.nl
Clinic wedstrijdzwemmen    : jubileumwz@wvz.nl

Na afloop van de clinics zal er uitgebreid de tijd zijn voor een foto, praatje en een handtekeningensessie met de bekende sporters. De zwemzusjes Lia en Inge Dekker blijven zelfs tot aan de BBQ aanwezig!

Tegelijkertijd met de clinics zullen de afdelingen zelf ook clinics verzorgen in het kleine bad. Hiervoor is het niet nodig om je van te voren op te geven, maar je moet wel minimaal zwemdiploma A hebben. Heb je zin om mee te doen, neem dan in ieder geval je zwemkleding mee.

Spelletjes
Van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur wordt er voor de jongeren in de sporthal -en hopelijk met mooi weer ook buiten- diverse leuke spellen en activiteiten georganiseerd. Denk hierbij o.a. aan cupcakes versieren en tijgeren over een opblaasbare stormbaan van 17 meter lengte.

BBQ
Vanaf 18.00 uur start een gezellige BBQ. Deze BBQ is voor alle (oud-)leden (met uitzondering van de leden elementair: zwemmers ABC, zwemvaardigheid of recreatief). De kaderleden van elementair zijn uiteraard wel uitgenodigd om aan de BBQ deel te nemen.

Kosten BBQ
Voor de BBQ vragen wij een eigen bijdrage van € 5,00 voor leden. Komen je ouders/partner/zusje of broertje ook gezellig mee, dan geldt voor hen een tarief van € 10,00 per persoon. Hiervoor kun je onbeperkt BBQ'en (vlees, stokbrood, salade) en dit is inclusief 2 drankjes.

Aanmelden BBQ
Doe je mee met de BBQ? Maak dan vooraf je eigen bijdrage over naar: rekeningnummer NL96ABNA0580739384 ten name van zwemvereniging WVZ o.v.v. je naam(namen) of lidnummer
LET OP: Ook voor de BBQ geldt een maximum aantal deelnemers, dus: Vol = Vol. Deelname aan de BBQ is definitief als je bijdrage tijdig op het rekeningnummer is ontvangen.

Vrijwilligers gezocht
Zoals altijd zijn wij ook voor de organisatie van deze dag afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Vind jij het leuk om ons een handje te komen helpen? Dit waarderen wij ten zeerste. Heb je zin, meld je dan nu aan per e-mail: zwemmerscommissie.wedstrijdzwemmen@wvz.nl

Tenslotte
Zoals elk jaar bij de seizoensopening is onze sponsor Zwemspullenwinkel aanwezig. Breng een bezoekje aan de stand in de hal, waar een leuke actie en extra kortingen te vinden zijn.

Hebben jullie na het lezen van het programma net zoveel zin als wij in deze feestelijke jubileumdag? We zien jullie graag zaterdag 19 augustus, we maken er met z’n allen een onvergetelijke dag van!

De WVZ-jubileumcommissie:
Fleur Bastiaansen, Vivian de Gier, Guido Kuiper, Rob Rensen, Manon van Strien

 

NRZlogo Logo KNZBLogo TCSwimSmile logo

 

TIM_logo.png